hier zit ik nu
mijn gsm in m'n handen
hopent op een bericht van jouw
zo stom te hopen op iets
die toch niet komen zal
huilend, vloekend sta ik
me kapot te maken
me kapot maken aan jouw
en weet je waarom
omdat ik van je hou
mijn leven heeft geen zin meer
mijn leven was gebouwd op jouw
alles is in elkaar gestuikt
niets kan worden herbruikt
mijn ziel een hoopje as
mijn lichaam geschonden
door wat glas
littekens voor jouw
door jouw.
verdomme wat heb je me aangedaan
khad je nooit mogen vertrouwen.
maar liefde is blind
kheef je nog één gint
als ik sterf,sterf ik voor jouw.
slaapzacht forever.
pie miss you so much