Mama
Jij hebt heel mijn levensbaan
al het mogelijke voor mij gedaan...
Je hebt altijd vlak naast mij gelopen
je bent voor mij op geluk blijven hopen...
Altijd ging het niet evengoed
maar toch verloor jij nooit de moed...
Ik heb het zo dikwijls moeilijk gehad
maar jij bracht me altijd op het juiste pad...
Ik was al zo dikwijls gemeen en boos
maar toch was jij diegene die voor altijd mijn kant koos..
Nu nog als het lastig gaat
ben jij degene die er altijd staat...
Ik hoop dat je heus wel beseft hoeveel ik van jou
voor eeuwig en altijd hou...
Mama, jij en ik
dat is voor altijd wij
je blijft voor eeuwig in dat hartje van mij!