Wandelend door park en waterkant, zon prikt op onze huid
Met voorjaarszon zie je er stralender uit
Ik denk aan het bankje, waar het die dag begon
Van elkaar genieten, en van de zon
In elkaars armen, nee we zijn niet bang
Mag dit langer duren, graag heel lang
Kantenaartjes geplukt
Jij was verrukt
Al lopend en struin
Het was mooi, daar in het duin
xx xx