In al mijn verdriet zijn jullie daar,
troosten me op een eigen manier
want liefde zo mooi en puur
krijg je alleen maar van een dier;
Ze wachten op me, al is het nog zo laat
en hopen op een plekje bij me in bed,
dan is het dollen en lekker stoeien
ze hebben altijd dolle pret;
Wat een liefde kan een dier je geven,
zo intens en ongeremd
ze voelen feilloos wat je voelt
en hoe je bent gestemd;
Och, was er maar een plaatsje in de hemel
die ik aan jullie geven mocht
want zelfs dan kan ik jullie niet missen,
ik ben zo erg aan jullie verknocht;
En wat mensen ook zeggen,
jullie hebben wel gevoel
want zonder dat ik iets hoef te vertellen
weten jullie hoe ik me voel;
Coco, Misty, Max bij deze:
ik hou heel veel van jullie drie
en hoe ik verder moet zonder mijn kindjes?
mijn God, ik weet het eerlijk niet...!