"Belle Helene"
Vroeg in de morgen kijk ik naar je gezicht.
De zon die met de dekens speelt.
Maar mijn ogen op jou gericht.
Ik kan me niet voorstellen dat je echt naast me ligt.
Ik probeer tevergeefs de tijd stop te zetten.
Een diepe zucht..............., mijn ogen dicht.