De wereld is zo mooi
De kleuren zijn mooier dan anders
De dingen zijn anders dan anders
De geuren zijn allemaal even lekker
Ik hoor alleen de mooie dingen
Ik zie alleen de mooie dingen
Ik voel alleen de goede dingen
Geen problemen meer
Alles is zo ver weg
En ik voel me zo gelukkig
Nooit geweten
Dat de wereld
Zo mooi kon zijn
Ik kan de liefde om me heen voelen
De wind speelt zachtjes met mij haar
Alles is zo perfect
Alles vind ik goed
Alles ís gewoon goed
En mooi
En lekker
Ik hou van de mensen
Ik hou van de wereld
Ik hou van het leven!
‘lang leve de drugs’
Reacties op dit gedicht
:
Dinsdag, april 24, 2001 18:53
waar begin je mee? dit kan nooit goed blijven gaan, je wereld zal in elkaar storten, of het kan fataal aflopen, ik heb een neef die overleden is door een overdosis, de familie zit wel met een heel groot verdriet en schuldgevoelens, wil jij je dierbare dat aan doen? denk aan de gevolgen!