Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
De droom
Het was een mooie dag
Toen ik jou voor het eerst zag
Ik zag je staan
Maar moes weer snel verder gaan
Gelukkig kwam ik je vaak tegen
Dat is echt een zegen
Anders had ik verdriet
Maar nu zeker niet
De zon gaat telkens voor me schijnen
Als ik jou weer zie verschijnen
Ik voel me dan opeens zo blij
En denk dan: daar is hij!!!
Je bent heel rustig
Maar toch ook heel levenslustig
Met een glimlach om je mond
Kijk je altijd rond
Chagrijnig zijn is er niet bij
Jij ben gewoon altijd blij
Daar word ik vrolijk van
En dan droom ik van:
Dat ik naast jou lopen mag
En dat ik dan naar jou opzag
Jij lachte dan naar mij
En ik werd dan helemaal blij
En eerlijk is eerlijk
Dromen is heerlijk
Maar moge de tijd snel kome
Dat deze droom uit gaat komen!!!
Reacties op dit gedicht
diekie vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
meisjuhh
:
Maandag, juli 03, 2006 12:06
dromen zijn inderdaad heerlijk... kwamen ze nou maar is altijd uit...(begin opeens te dromen...)
liefs van meisjuhh
Over dit gedicht
Auteur:
diekie
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
16 april 2004
Thema's:
[Liefde]
[JIJ]
[Leven]