Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
..Het is niet te..
Het is niet te beschrijven
met woorden hoe hard ik je mis
hoe hatelijk ik het allemaal vind
hoe erg het wel niet is
het is niet uit te leggen
hoeveel pijn het doet
en hoe hard ik ook probeer
het weg willen gaan is sterker dan de moed
het is niet zo eenvoudig
om in de realiteit te blijven
als je altijd zo mooie kunt dromen
zonder dat ze daar iets van je af krijgen
het is niet te beseffen
hoeveel problemen er zijn
als niemand je kan begrijpen
wordt het alleen nog maar erger die pijn ..
Reacties op dit gedicht
NeKe vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
ikke_s15
:
Vrijdag, april 16, 2004 22:10
mooi geschreven meissie koppiej op dikke kus veel liefs van mij
Over dit gedicht
Auteur:
NeKe
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
16 april 2004
Thema's:
[Verdriet]
[IK]
[Leven]