Wolken aan een stralend blauwe lucht
zoeken bescherming bij de zon
Maar zullen daar nooit geraken
zolang de warme stralen heersen
zwoegen in hun adem opgelucht
toch maar weer weg van de zon
Hebben hun strijd opgegeven
de warme stralen zullen eeuwig overheersen
kon een regenbui maar komen
en me verlossen van de hitte
zal het eeuwig blijven bij dromen
Of zal de regen me verlichten?
Met dank aan: Boudaatje, druppeltje, Kiana, Mierke en Spirit