ze willen me niet begrijpen
ze worden steeds kwaad
of… ben ik kwaad?
kwaad omdat het me niet aangaat
kwaad omdat ik me niet mag moeien
kwaad omdat ik pijn heb
gaan in de hoop plezier te hebben
nee, ik wil naar huis
nu, ben ik thuis
waar ik slaap,
waar ik eet,
maar een plek waar ik leef
vind ik niet
het lijkt of iedereen het me wil geven, maar ik wil het niet
ben ik dan zo kieskeurig?
of ben ik gewoon anders
ik wil niet anders zijn....
wie zal het mij vertellen