Als ik alleen ben,
en er is niets om me,
en er is niets voor me,
en er is niets van me...
Dan kan de stilte zo'n oorverdovend,
alles overschreeuwend geluid maken,
dat ik het niet kan aanhoren en
ik zachtjes begin te huilen
om de stilte te verdrijven.