Vriendschap zonder meer !
Ik wou dat ik het kon !
Ik wou dat ik je kon vergeten,
En nooit meer verliefd word,
Tot op “de ware”
Ik wou echt dat ik het kon !
Van het leven genieten,
Van de kleine dingen in het leven,
Festivalletje meepikken met een hele groep vrienden,
Weekje zee met een hele groep vrienden,
Gezellig samen rond een groot vuur met een hele groep vrienden,
Zonder dat er meer wordt verwacht !
Zonder dat er roddels volgen . . .
Gewoon . . . Vriendschap !
Zonder meer !