er flitst iets door me heen,
telkens als ik je zie.
een gevoel van verborgen liefde,
dat te boven komt als je iets aan me vraagt.
vandaag heb ik mezelf overtuigd,
wat kan ik doen om je verliefd op mij te maken
dan was de enigste vraag.
nu verstuur ik misschien al de 100ste email
waarin te lezen staat:
lOvE jOu So MuTcH!!!
maar jij stuurt niets terug