ik kom terug!
je hebt me met liefde omringd
steeds weer voor me ingezet
terwijl ik niets terug kon geven
me op het goede spoor gezet
je hebt me lief gestreeld
me langzaam opgebouwd
bleef in mij geloven
me meer en meer vertrouwd
ik had te lang vol gehouden
een harde, zware tijd
alles komt weer bij het oude
weet dat het me werk’lijk spijt
ik kom terug!
je was er bij mijn twijfels
telkens keer op keer
met warmte en je liefde
terwijl ik deed jou zeer
vanuit mijn diepe dalen
sloeg ik om me heen
met woorden en gedachten
pikzwart en vaak gemeen
jij bleef aan mij vertellen
hoeveel je van me houd
nam weg mijn zwarte zorgen
en bracht de zon van goud
ik ben onderweg!
nu gaan we voor de toekomst
’t zal alleen maar beter gaan
de zon zal blijven stralen
je zult versteld nog staan
ik kom eraan!