Dagen lijken nu wel jaren voor mij.
Een jaar duurt nu wel zeker een eeuwigheid.
Sinds je weg bent gegaan , sta je nu niet meer aan me zij.
Want ik ben je nu voor altijd kwijt.
Was je nu maar hier bij mij dan kon ik zeggen dat ik nog steeds geef .
De weken en maanden zonder jou zijn zo verschrikelijk lang
Omdat ik nog steeds van je hou en naar je verlang.
Want de dagen met jouw zijn zo snel voorbij gevlogen
Als ik aan denk zie ik steeds je mooi ogen.
Was je nu maar bij mij.