ik zou niemand kunnen uitleggen waarom ik van je hou.
waarom ik bij het opstaan al meteen aan je denk.
waarom ik ieder moment je mooie stem wil horen klinken.
waarom ik voor de duizendste keer je naam heb opgeschreven.
waarom staar ik dikwijls uit het raam en fluisterd de wind je naam.
waarom voel ik toch die pijn als ik aan de dag denk wanneer je er niet meer voor me zal zijn.
in mijn hart vond ik het antwoord en dat is:
»»-(¯`·.·´¯)->OMDAT IK ZIELSVEEL VAN JE HOU»»-(¯`·.·´¯)->