Lief ik zat in zak in as,
Al bijna aan de grond
En toen kwam jij,
Jij jij
Weet je niet wat je bedrijft
Niet wat ik aan je heb
Kom maar naar mij
Mij mij
Kijk eens in mijn ogen
Verdraag de liefde die ik voel voor jou
Jou jou jou
Laat mijn wereld draaien
Verlicht mijn leven met je lach
Je lach die straalt zoals de zon zo mooi
mooi
Denkend staar ik voor me uit
Dromend van ons twee, ons bij elkaar
Toen jij in mijn beeld ging staan
Was ik mijn eenzaamheid totaal verloren omdat jij
Stellig staat naast mij
© G.J. Sterenborg (17-04-2004)
ps bedankt! :)