ik denk aan jouw
omdat ik van je hou
je weet nu 1 week dat ik van je hou
hou jij ook van mij??
ik hoop het wel!
ook al weet ik bijna cker dat het niet zo is.
ik heb wel een vriendje.
maar dat maakt niet uit
vriendin van mij houd ook van jouw
maar k denk,
dat k meer van jou hou.
ik denk alleen maar aan jou
op mun bureau staat een fotow van jouw!
alleen omdat ik van je hou
lieve lieve s..
I LUF JOEW!!!