Meegenomen naar een andere dimensie
Gedachten op de loop
Dromen over enge dingen
Spullen die ik sloop
Het gevoel weg
Zoveel gebeurd
Kan het nog niet achter me laten
Word erin meegesleurd
Vechtend tegen de tranen
Vechtend tegen het verdriet
Hopend op wat licht
Komen doet het niet
Blijven vechten, het beste wat er is
Voor dat kleine beetje hoop
Hij weet me te raken
Huilend val ik op m'n kussensloop
Armen om me heen
De kille tocht trekt weg
Een lange knuffel
Er wordt geluisterd naar wat ik zeg
Mijn tranen op zijn lippen
Vragend gezicht
Zolang gehoopt en gewacht
Daar, daar is dat stralende beetje licht