Vuur krachtig, verwoestbaar
krankzinnig, echt een Hel.
Alles weg, alles leeg, iedereen dood.
Vuur doordachtig, altijd op de loer.
De vergelijking is gemeen,
maar gevaarlijk ben jij wel,
zo leef jij in jouw verwoeste wereld,
in jouw verloren wereld,
laat je uit doven en verdwijn
van deze wereld
totdat je zacht en ongevaarlijk wordt.