Ik doe mijn ogen dicht en laat me meevoeren door de nacht…
Mijn dromen brengen me naar een plaats hier ver vandaan…
Mijn dromen hebben me deze avond naar jou gebracht…
Vannacht ben ik bij jou… en ik laat dit gevoel nooit meer gaan…
In deze wereld waar alles er zo ontzettend mooi en magisch uitziet…
Zijn wij eindelijk na zo’n lange tijd weer bij elkaar gebracht…
Samen in onze wereld… dat is waar ik op dit moment met volle overgave van geniet...
In deze geweldige wereld waar we vrij zijn in alles… niemand die iets van ons verwacht...
Samen genieten van de mooie muziek door de engelen gespeeld...
Samen zijn zonder over onze problemen na te denken…
Geniet van jouw lippen op die van mij en de manier waarop je mijn gezicht streelt…
Deze nacht met jou in mijn droom is het mooiste dat iemand mij ooit heeft kunnen schenken...
Maar aan alle goede dingen komt helaas altijd een eind…
En al was dit slechts een droom en gebeurde het alleen in mijn fantasie…
Het doet pijn dat dit droombeeld nu weer uit mijn zicht verdwijnt…
Voor mij betekende het ongelofelijk veel… het was als magie…
Misschien mag ik je nog een keer ontmoeten, zo midden in de nacht…
Laten we gaan… Weer samen naar onze perfecte wereld op reis…
Wij samen… voel jij net als mij dezelfde sterke en de onoverwinnelijke kracht…?
Kom met me mee lieverd… kom met me mee naar ons paradijs…