Zoekend in mijn msnlijst,
Naar welke naar weet ik niet.
Maar ik kom niet verder dan 1 naam,
Dat begint met met (*)A.a.r.t.(*)...
Waarom blijft mijn blik daar hangen,
Waarom houdt die naam mij gevangen?
Vraag het om aandacht?
Gewoon heel zacht?
Toch scroll ik verder,
Maar die naam blijft in mijn blik hangen,
Ik ben gewoon door die naam gevangen.
Ik kan niet verder.
Telkens blijven mijn ogen weer op die regel hangen,
Gewoon door die naam gevangen.
Want het is jou msnnaam...
Die naam wat begint met (*)A.a.r.t.(*)
Het is gewoon jou msnnaam,
Die heel gewoon in mijn naam staat.
Je echte naam of msnnaam,
Staan mij gewoon heel erg aan.
Deze namen trekken mij aandacht,
en vooral niet TE zacht....