Hier 1 van mn allereerste gedichtjes =)
speciaal voor mijn droomprinsje ;)
~houvanje~
--------------------------------------------------------
Elke nacht wacht ik op jou
Op het bankje naast de rivier
Je weet wel, onder die populier
Hopend dat ik je deze keer wel tegenkomen zou
Ja elke nacht in dromenland
Wacht ik op jou
Door regen en door kou
Kheb aan jou mijn hart verpand..
Zou je per paard komen?
Of per konijn?
Zou je meteen de mijne zijn?
Zou je zijn zoals in mijn dromen?
Misschien kom je met de bus
Misschien ben je blond
En heb je een lekkere kont
Misschien geef je me wel plots.. een kus
Mijn droomprins, ‘k kan niet wachten
Zou je me in je armen houden?
Anders word ik nog verkouden..
Van altijd in de kou naar jou te smachten..