Ik wil graag mijn ouders bedanken
want dankzij hun
heb ik dit mooie leven te danken
en ben ik wie ik nu ben
We hebben veel ruzie gemaakt
maar ze hebben mij en ik hun
nog nooit afgekraakt
Ze hebben mij altijd gesteund
bij het maken van mijn keuzes
en dat waardeer ik van hun
Mijn ouders staan altijd
voor me klaar
en daarvoor ben ik
ze ook erg dankbaar