een uitgestrekt strand, de geur van de zee
ik huil en de wind doet met me mee.
ik denk aan je, hoe je mij vroeger niet zag
staan, maar dat was toen, nu kan ik je niet meer
missen, zo lief, zo knap, zo grappig
ik denk aan je en het doet zeer.
een uitgestrekt strand, de geur van de zee,
ik ween en de wind doet met me mee.
dan denk ik aan die droom, ik droomde dat
ik hem weer trugzag en alles was trug zoals hiervoor
we omhelsden en kusten elkaar
zijn hand ging door mijn haar
en hij fluisterde zachtjes iets in mijn oor.
een uitgestrekt strand, de geur van de zee,
ik schreeuw en de wind doet mee.
ik voel me schuldig t.o.v. jou
voor jou ben ik de enige vrouw
ik hou van je, dat moet je weten
maar toch kan ik hem niet vergeten.