Als ik straks dood ben
de hoop heb opgegeven
het bijltje heb neer gegooid
al mijn levenswil is verdreven
Wees dan niet verdrietig
dat ik er niet meer zal zijn
maar wees blij dat ik geweest ben
al was het geen rozengeur en maneschijn
Laat me los
en laat me zweven
ik ben nu vrij
met mij was niets te beleven
Ga verder met je leven
blijf bij mijn dood niet staan
maak plezier, doe iets met je leven
maak niet dezelfde fout als ik heb begaan
Ik kon hier niet meer leven
in deze wereld vol geweld
in deze verziekte maatschappij
het heeft mij letterlijk gekweld
Daarom neem ik afscheid
zeg ik dit alles vaarwel
ik ga weg, voor eeuwig zweven
vogelvrij als een pas geblazen zeepbel
Het leven is voor mij een hel
maar wie weet wat het jullie heeft te geven
grijp je kans, doe er iets mee
misschien heb je de rotgevoelens zo verdreven
Ik weet dat verliezen pijn doet
dus nu ik mezelf dan uit het leven verban
vraag ik jullie niet mij te vergeven
maar maak er wel een leuk feestje van
19-04-2004