Ik leg mijn lot in jouw handen
Mijn bestaan hangt aan een zijden draadje, enkel in verbintenis met jou
Hulpeloos bungel ik tussen leven en dood
Aan jou de keus waar ik kom te landen
Ik verdien het niet een nieuwe kans te krijgen
Ben het niet waard een deel van jou te zijn
Een gelukkig bestaan heb ik door mezelf verloren
Al wat mij nu rest is straf en pijn
De meest perfecte persoon had ik aan mijn zij
Degene die me kan redden van elk kwaad
Nooit eerder is iemand zo goed voor mij geweest
Maar ik zorg ervoor dat diegene me nu in de steek laat
Misschien moet ik tevreden zijn met het feit je gekend te hebben
Geproefd te mogen hebben van wat het echte geluk is
Dan was dit de mooiste tijd van mijn leven
En kan ik verdergaan met verdrinken in de duisternis
Ik heb immers niets anders om voor te leven
Zonder jou geen doel en geen houvast
Laat me alsjeblieft los als dat is wat je wilt
Want wat ik je bezorg is enkel verdriet en last
Ondertussen prop ik mezelf vol verboden dingen
Maak mezelf zo lelijk als maar kan
Zodat niemand ooit van me zal houden
Daar komt toch alleen maar ongeluk van
De pijn die ik voel vanbinnen
Geprobeerd weg te spoelen met bloed
Maar je kunt niet wegrennen voor het verleden
Problemen oplossen met geweld werkt niet goed
Wat dit nodig heeft is vergeving en liefde,
Acceptatie en vooral veel tijd
Om jouw vertrouwen terug te kunnen winnen
Is veel meer nodig dan mooie woorden van spijt