Ze vinden het stoer,
ze vinden het leuk,
ze snappen niet dat
het ongezond is
ze gaan verder
met drugs het leven door
het begint met een hijs
en eindigt met de dood
waarom aan de drugs?
wat heeft het voor een nut?
Een blow en pil een spuit een lijn
het kan allemaal je dood zijn
STOP!! nu het kan
het was NIET god zijn plan