Dit is de drukte van vandaag
De drukte, die ik niet beleef
Intens, maar labiel
beleef ik vandaag
vandaag
waar ik jaren tegenop zag
vandaag
ik hoop dat het voorbijgaat
vandaag
die ik jaren lang verwacht
vandaag is het mijn tijd
Hier, terwijl ik lig
Mijn pijn vergetend
Mijn stilte doorgrondend
Ooit zag ik alles helder
Mijn dag
En iedereen gaat door…
*** Dit is de herschreven versie van 'Mijn Nacht'.***