Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Smile
Smile…
I saw you laughing
Laughing ‘bout my stupid mistakes
But I don’t hide them like you do
Joke…
I saw you were joking..
Joking cause I have fallen
But I know how deep it is now
Look
I saw you were looking at me
Looking to me when I walked to you
But why you’re looking to me
Care
I saw you stared at me so weird
It looks even like you cared about me
Cause you run to me when I was falling
Tears
I saw the tears over your face
And you sit next to me
I think you really cared ‘bout me…
Love
I saw you hold my hand and kissed me softly
And you words are so sweet
You said you loved me…
Reacties op dit gedicht
SecretMistery vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
|~Scatterbrain~|
:
Dinsdag, april 20, 2004 22:49
echt heel mooi geschreve
groetjes
Over dit gedicht
Auteur:
SecretMistery
Gecontroleerd door:
Firebolt
Gepubliceerd op:
20 april 2004
Thema's:
[Dromen]
[Hoop]
[Liefde]