we zijn nu 1,6 jaar uitelkaar
en nog steeds hebben wij contact
ik weet je houd van mij en ik van jou
maar je hebt een ander
het gaat niet goed tussen jullie
je zoekt een goede reden om het uit temaken
soms snap ik dat en soms ook niet
je komt nu best vaak online voor mij
ik heb nu ook je nummer
mocht je gisteren een sms sturen
maar wist eigenlijk niet wat ik moest schrijven
over 3 maanden ben je weer van mij
ik ben zo blij
voel me net een klein kind dat bijna jarig is
je belde me net op of ik al thuis was
je gaat nu ff naar de stad en je bent zo bij mij
ik kan niet wachten tot die 3 maanden voorbij zijn
de tijd gaat snel maar toch ook weer langzaam
lieve ti dit gedicht is voor jou. ik ben blij als je bij me terug bent en dan laat ik je nooit meer in de steek. love ya 4-ever