Mijn uitlaat
Een blank papier
Onaangeroerd
Ligt voor me
En ziehier
Rondingen ontstaan
En lijnen worden dikker
Wit wordt grijs
Mijn papier is aangedaan
Ik zie het vormen
En alles samenkomen
De prent is daar
En komt binnenstormen
Dat was dan mijn geklad
En alles wordt af
Een krabbel eronder
En dat was dat
21/04/2004