Je bent er altijd
Wanneer ik iemand nodig heb
Wereldwijd
Niemand die ik meer liefheb
Je fleurt me op
Wanneer ik me slecht voel
Je lacht en vertelt een mop
Echte vriendschap is wat ik bedoel
Je kan door me heen zien
Wanneer er iets met me is
Ik weet niet waaraan ik dit verdien
Met jou zit ik zeker niet mis
Nooit wil ik je nog kwijt
Je bent een vriend voor het leven
We blijven vrienden doorheen de tijd
Samen gaan we nog veel beleven
*Jasper, je bent een echte schat! Ik ken je nog niet zo lang, maar in deze korte tijd hebben we al veel samen opgebouwd! Ik ben zo blij met jou! Never wanna lose you! Je bent mijn liefurd in mijn hart eh :D*