Net wanneer je alle hoop heb opgegeven.
En je niet eens meer weet, wat het nut is om te leven.
Dan hoor je opeens een bekend lied, met een vreemde noot.
Het bevat een geheim berichtje, je dag is niet meer verkloot.
Het berichtje luidt als volgt, Schat, ik hou nog van jou!
Ik kan je dan wel niet bereiken, maar ik kom heel gauw.
Je weet mannetje van me, ik laat jou heus niet in de kou.
Want zolang ik bij je ben, ben ik zo trots als een pauw.
Misschien zijn onze beide levens, nu even grijs & grauw.
Die kleuren we straks wel bij, want ik ben en blijf altijd jou Vrouw.
Dat alles zegt mij dat ene rare noot mij, in het bekende lied.
Schat ik ben er even niet, maar onze toekomst samen ligt in het verschiet.
Andreas