ik zal er altijd voor je zijn
ook al heb ik zelf veel pijn
ik zal altijd een luisterend oor geven
huil nu maar eens uit
maar dit mag niet blijven duren
ook al huil je uren
ooit zal het wel beter worden
ooit zal je geen pijn meer hebben
je moet je er gewoon doorslagen
ik dacht dat je veel sterker was als dit
was ik mis?
ik weet dit heeft je veel pijn gedaan
maar ik dacht,
jij kan de hele wereld aan
heb ik verdeerd gedacht
ik weet het niet
maar meisje
huil nu niet
dat kan niet
ja mag je tranen hier niet aan verspillen
ik beloof ja dit komt wel goed
het is nu nog even doorbijten
probeer gewoon de pijn te vermijden
laat alles gewoon even rusten
en dan zal het wel goed komen
probeer gwn je gedachten te verzetten
en je zal zien
alles komt weer goed!!