Verwarring en meer van dat geknooi.
Alles bij elkaar niet echt mooi.
Dat gedoe is niet erg fijn.
Maar zorg vooral jezelf te zijn.
Geen gedoe en geen geklier.
Afgelopen met dat gemier!
Alle problemen moeten eigenlijk gesust.
Anders raak je op, uitgeblust.
Waarom zijn sommige mensen zo eigenwijs?
Dat stelt niemand echt op prijs.
Waarom is Classique zo sip?
Zit ze nu soms in een dip?
Of heeft ze eigenlijk zin in kip.
Vervelend, iemand op je lip.
Gooi die van je lip snel op de grond.
Zwiep je sipte in het rond.
Daarna door, weer blij, gezond.
Ik weet niet of het helpen zal,
maar door de stijl van sommige gedichten lijk ik wel mal.
Maar toch ook niet, is dat niet vreemd?
Ik wens je al het beste toe.
Ik ga stoppen want mijn polsen worden moe.
(geen steuntje onder het toetsenbord.
Daar heb je het al...)