Jij ziet het niet zitten
maar ik vind dat we ervoor moeten gaan
jij ziet ons niet zitten
terwijl ik ons zie staan
verstand tegen gevoel
en mijn gevoel heeft het verloren
ik kan aan jou ijskoude verwachtingen niets doen
je bent er mee opgevoed of misschien zelfs mee geboren
twee dagen is het al geleden
en ik heb al geleden voor twee
ik wilde rechtdoor naar ons nieuwe heden
maar sloeg linksaf en ging niet met me mee
Ik ben nog zo gek op je, terwijl ik je zou moeten haten
maar ik hoop dat ik nog kan hopen
je bent bij me weg maar je kunt me niet verlaten
het is voorbij, maar nog niet afgelopen