Waar je ook ooit heen zal zwerven
Je weet waar je me kunt vinden
Waar je ook ooit heen zal liften
Mijn armen zullen zich om jou leggen
En als je waar dan ook bent neergevallen
Trek je dan op aan mijn gedachtes
Die dan de jouwe zullen zijn
En weet dat ik je lief heb...