Waarom jij, jij die geen vlieg pijn zou doen
Jij die zoveel liefde verdient,
een zo onschuldig Iemand,nee jij verdient
dit niet, waarom jij,Jij die altijd lacht
maar die veel verborgen houdt,
Die mooie lach,zo onschuldig en
toch zo afziet,nu ben ik er en nooit laat
ik je nog iets verbergen,
Laat die mooie lach, die ik zo mooi vind
Volledig opnieuw open bloeien, ik ben er voor jouw
Wees maar gerust,nooit laat ik je nog afzien,
Gelukkig zijn dat verdien je nu, ik zal je daarin
helpen. Lieverd ik zie je graag.