Nog vier daagjes
Dan vertrek ik
Samen met haar
Ver hier vandaan
Ze zullen me
Echt niet missen
En haar heb ik
Gewoon bij me
Kunnen we niet
In Rome blijven?
Het is zeker
Een mooie stad
Ja, oké, ik laat
Het uit m’n hoofd
Wil die acht dagen
Gewoon eventjes genieten…