Een licht flikkert boven mijn ogen,
Ik zag je…een vermogen.
Nu ben je weer weg.
Regendruppels komen naar beneden op het glas,
Ik maar wensen dat je hier nu was.
Maar het is niet zo.
Regen in mijn gezicht of zijn het toch tranen,
die een weg tot jou hart banen.
Liefde is wat ik jou geef.
Smoorverliefd ja dat ben ik op jou,
je weet dat ik veel van je hou!
Commerciële zin of niet?
Klein meisje met druppels op mijn wangen,
want al dat verdriet zit in mij gevangen.
Omdat ik je zoveel mis.
Ik kan niet zeggen hoeveel ik voor je voel,
je moet het voelen en zien dan pas weet je
wat ik bedoel.