Eenzaam lig je daar,
Niemand die je ziet,
Eenzaam ben je daar,
Helemaal alleen...
Eenzaam lig je daar,
Al dagen achtereen,
Eenzaam echt alleen,
Eenzaam in de hoek...
Eenzaam lig je daar,
Hoelang zou het nog duren,
Eenzaam blijf je steeds,
Alleenig in de kou...
Eenzaam lig je daar,
Niemand helpt je,
Eenzaam op de grond,
Zo klein en toch alleen...
Eenzaam lig je daar,
Alleen en verloren,
Nog steeds eenzaam,
Zonder hulp...
Eenzaam lig je daar,
Tot de redding je nabij komt,
Eenzaam en alleen,
Was je...
Eenzaam lag je daar,
Tot je geholpen werd,
Eenzaam lag je daar,
Dagen achtereen...
Eenzaam lag je daar,
Nu ben je in gezelschap,
Een euro en 2 cent,
In het donker...
Eenzaam lag je daar,
Als muntje van één cent,
Eenzaam op de grond,
In een hoekje...
Eenzaam ben je niet,
Steeds meer handen zie je,
Nu lig je in de kassa,
Eenzaam...