Ben zo moe van die verhalen
dat gezeik aan mijn kop
Loop de hele dag te malen
dus het wordt tijd dat ik zeg…rot op
Schat, kom even naast me zitten
leg je arm om me heen
Want al die geestelijke ritten
houden me al nachten op de been
Ben zo moe van al dat luisteren
dus wil even wat stilte samen met jou
Schat…ik wil je alleen maar toefluisteren
hoeveel ik van je hou
In je ogen kijken…een kus op je wang
tegen je aan liggen, een eeuwigheid
Hopelijk duurt de nacht nog lang…
nog een hele tijd…
Dus schat kom even bij me staan
en kroel wat door mijn haar
Onze verplichtingen schuiven we op de lange baan
voor vandaag gewoon even klaar….