Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
bloed ---> rood
Bloed is rood gekleurd,
daarna is zwart de donkerste,
na dát wat er is gebeurd,
was ik niet meer hetzelfde.
Ik hield ooit van je,
maar nu nooit meer.
Mijn liefde was verdwenen,
na dát wat er was gebeurd,
mijn liefde voor ALLES was weg,
mijn hart was verscheurt.
Maar bloed is rood gekleurt,
en zwart WAS daarna de donkerste,
maar na dát wat er was gebeurt,
was mijn hart,
donkerder dan zwart,
mijn hart was verscheurt.
Reacties op dit gedicht
twotoe vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
black_sunrise
:
Zondag, april 25, 2004 20:16
ZO mooi verwoord! Zo mooi zelfs dat het moeilijk te begrijpen is! 10/10! Veel liefs, Sunrise
Over dit gedicht
Auteur:
twotoe
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
25 april 2004
Thema's:
[Bedrog]
[Liefdesverdriet]