mijn beste vriend
veel heb ik er niet
dadelijk weer opnieuw beginnen
een nieuw leven zonder jou
zonder vrienden
ieder gaat zijn eigen gang
ik daar jij hier
weer een berg waar ik overheen moet
hopelijk gaat het dit keer goed
en laat ik het dal liggen
een dal jij hebt me er vaak uitgesleept
daar heb ik me aan vast gekleeft
ook al is er een grote afstand
blijf ik naast je lopen hand in hand
ik zal er altijd voor je zijn
al is het probleem groot of klein
ik hoop dat je me niet zal vergeten
als dat gebeurt zal het erg aan me vreten
ik hoop dat je 4 jaar wat aan me had
geloof me je bent en blijft mijn schat
zal je erg missen
daar valt niet over te dissen
je houd een plek in mijn hart voor zolang ik leef
een eeuwige kus is wat ik je nu geef
dit heb ik schreven voor mijn best vriend
ik ga binnenkort een heel eind weg verhuizen en ik denk dat het wel duidelijk is dat ik hem erg zal gaan missen