Ik ga door de helpoort
dolend als een geest
dwaalde ik
Boetiekjes in panden van verleden
als de duivel op zoek naar verlossing
en ik loop en loop en loop
loop verloren in jouw slapende stad
alsmaar verder en verder
Een dronkaard verlaat zwalkend
een cafeetje, langs de vijver
op weg naar zijn verlaten huis
Wat is het allemaal waard
voor iemand als ik...
die alleen, verloren
door de straten zwerft en zoekt
en verlangt...
Verlangt naar dat wat niet mag zijn
de zon komt op
ik moet je verlaten
stad die de schat herbergt
mijn schat
xx xx