vaak bedrogen, vaak gekwetst
je hart op slot gezet
een muur eromheen gemetseld
stevig en bijna onafbreekbaar
laat mij je helpen
laten we samen jou muur vernietigen
niet te snel
we hebben alle tijd
geloof me dat masker afzetten
geeft je later echt geen spijt
laat gaan die pijn
haal je muur naar beneden
zodat je kunt leven in het heden
probeer weer mensen te vertrouwen
zoek mensen waar je zeker op kan bouwen
kom maar hier zal je helpen
pak een blaadje en een pen
schrijf wat je voelt
zeg wat je bedoelt
hoe vaag het ook word
je moet weten dat er naar je geluisterd word
een luisterd oor kun je hier vinden
maar je moet je wel aan mij durfen binden
geef mij je vertouwen
zodat ik ook als het nodig is op jou kan bouwen
geef mij de sleutel van je hart
ik beloof je ik zal hem niet misbruiken
maar wil hiermee aanduiden
dat je zonder slot ook goed kunt leven
ook al is het maar voor even
laat je ware ik zien
het kan moeilijk worden misschien
ik zal er voor je zijn
alsjeblieft laat gaan die pijn