sinds dat jy weg bent heb ik een leeg gevoel in me.
ik mis je zo erg, en dat is nog maar niet voor even.
ik denk elke minuut aan je waar ik ook ben,
ik hoop dat je nix overkomt met al die problemen
hoop dat je weer veilig terug komt en je nix ergs overkomt
beloof je dat alles goed komt egt
begryp het heel goed ik hou van je
pas goed op je zelf waar je ook bent
ik zal je nooit vergeten
hou van je
Sannaz...!!