Woorden
Over woorden
Maar praten
Over niets
Woorden
Vormen zinnen
Zinnen
Zonder betekenis
Voor jou
Voor mij bergen wanhoop
Onzekerheid en verdriet
En woorden voor mijn vreugde
Bestaan helemaal niet
Woorden over woorden
Maar praten over niets
Woorden vormen zinnen
Zinnen van verdriet