het is niet zo dat ik bedrieg
stiekem in donkere hoekjes alleen
als niemand ziet, als niemand kijkt
doe ik mijn ogen dicht en vlieg
met olie doordrenkte vleugels
het doet je pijn, ik pijnig je
bewust doe ik wat ik doe, vrouw genoeg
-meisje te weinig, want onschuld is verloren-
om toe te geven mijn falen
de maan kijkt toe, schudt afkeurend haar stralen
recht in mijn gezicht
ik fiets verder en door mijn hoofd vliegt de avond lucht